Hur man tjänar 569 kronor

Hej
Jag ändrar ditt utträde till 070731 pg av ditt mail den 070719

Med Hälsning
SEKO
Medlemsredovisningen/A-kassan för Service och Kommunikation

————————————–

To: seko@seko.se

Detta mail skickade jag den nittonde. Fick inget svar av er, så det dröjde innan jag kontaktade mitt ombud som hjälpte mig. Jag undrar om jag hade sluppit vara medlem även i Augusti om ni svarat på mail, och jag då fått in mina papper tidigare?

Felix

———- Forwarded message ———-
From: Felix
Date: Jul 19, 2007 3:22 PM
Subject: Utträde
To: seko@seko.se

Hej, jag ska studera nu och önskar utträde ur SEKO, jag kan dock tänka mig att bli studerandemedlem, men inte i nuläget. Så just nu önskar jag utträdesblanketter, antingen som pdf eller hemskickat. Tack på förhand!

Det här inlägget postades i Blandat och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.
  • http://www.destroy.se/ Felix

    Igår fick jag ett brev hem med utträdesblanketter, som jag antar är ett direkt och oberoende svar på mitt mail från den 19 juli. SEKO – Facket för Service och Kommunikation my ass!

  • http://www.destroy.se/ Felix

    Igår fick jag ett brev hem med utträdesblanketter, som jag antar är ett direkt och oberoende svar på mitt mail från den 19 juli. SEKO – Facket för Service och Kommunikation my ass!